Μαρούσι

ΠΑΡΤΥ, ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

marousi tennis club

L e t’ s  P a r t y !

Όταν σκέφτεστε διασκέδαση,ψυχαγωγία,χαμογελαστά πρόσωπα,ασφάλεια,καλό φαγητό,όμορφο περιβάλλον,φροντίδα  και αξέχαστες στιγμές το πιθανότερο είναι να σκέφτεστε τα πάρτυ στο Maroussi Tennis Club!Το Maroussi Tennis Club διοργανώνει τις εκδηλώσεις σας με μεράκι, με προσοχή στη λεπτομέρεια και με ολοκληρωμένες προτάσεις, σε ανταγωνιστικές τιμές σε έναν πραγματικά ιδιαίτερο χώρο!  Πάρτυ παιδικά και ενηλίκων,στην πισίνα,το γήπεδο 5Χ5 ή την ειδικά διαμορφωμένη κλειστή μας αίθουσα, με εξαιρετικό επιτελείο συνεργατών και νοστιμιές από την κουζίνα μας!Όλα πραγματοποιούνται με τη φροντίδα μας, με φαντασία κι ευελιξία, χαρίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία σε εσάς και αφήνοντας στους καλεσμένους σας τις καλύτερες εντυπώσεις!

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας στείλουμε την παρουσίαση και να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της πιο ξεχωριστής σας ημέρας!
Είμαστε στη διάθεσή σας!

23232

Β ά π τ ι σ η

Μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα όπως είναι η ημέρα της βάπτισης του παιδιού σας πρέπει να έχει την ιδιαίτερη προσοχή που της αξίζει!
Οι χώροι μας δίπλα στην πισίνα, σε καταπράσινο περιβάλλον αποτελούν ένα ειδυλλιακό τοπίο για να ζήσετε, εσείς και οι καλεσμένοι σας, μια πραγματικά ονειρεμένη εμπειρία!
Ελάτε να γνωρίσετε  τους έμπειρους συνεργάτες μας, να μας μεταφέρετε όσα ονειρεύεστε για αυτήν την ημέρα και αφεθείτε με εμπιστοσύνη στα χέρια μας!

L e t’ s  C o n n e c t !

Η σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων σε έναν επαγγελματικό χώρο, στο φροντιστήριο, στη σχολή χορού, στην αθλητική ομάδα, είναι το ιδιαίτερο εκείνο στοιχείο που δυναμώνει τις σχέσεις και τους δίνει  την ευκαιρία να εξελιχθούν!

Ελάτε κοντά μας, να οργανώσουμε για εσάς μια θεματική βραδυά, μια βραδυά karaoke, ή απλά μια όμορφη γιορτινή βραδυά, παρέα με κρασί, μπύρα, ποτό, νόστιμες ποικιλίες και μουσική, που θα σας ταξιδέψει ή θα σας ξεσηκώσει για χορό!

Το περιβάλλον, η φροντίδα και οι ανταγωνιστικές μας τιμές θα μετατρέψουν τη βραδιά σε μια εμπειρία σύνδεσης που θα σας μαγέψει!

dsadas

           Α θ λ η τ ι κ έ ς  ε κ δ ρ ο μ έ ς


Σας προσκαλούμε να απολαύσετε μια όμορφη αθλητική ημέρα, όπου οι μικροί μας φίλοι θα παίξουν ψυχαγωγικά παιχνίδια, θα φτιάξουν το δικό τους τουρνουά ποδοσφαίρου, θα συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες και όλα αυτά σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!