Μαρούσι

Προπονητές

dirzu1ΑΝΤΡΕΪ ΝΤΙΡΖΟΥ διεθνούς φήμης παίκτης. Γεννήθηκε στο Βουκουρέστι στις 14 Ιουνίου του 1959. Ασχολείται με το άθλημα από το 1966. Πρωταθλητής Ρουμανίας πάνω από 23 φορές, βαλκανιονίκης για 12 συνεχόμενες φορές. Ως φοιτητής Φυσικής Αγωγής Βουκουρεστίου κατέκτησε 1 χρυσό και 3 χάλκινα μετάλλια στην παγκόσμια Πανεπιστημιάδα. Ασχολήθηκε επαγγελματικά με το άθλημα από το 1979 έως το 1989 και έχει φτάσει στην κατάταξη νούμερο 180. Από το 1980 έως το 1989 υπήρξε το βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της Ρουμανίας. Από το 1989 ασχολήθηκε με την προπονητική στη θέση του τεχνικού διευθυντή εθνικών ομάδων. Επί σειρά ετών ομοσπονδιακός προπονητής της Ελληνικής Εθνικής ομάδας τένις. Προπόνησε όλα τα μεγάλα ταλέντα του σύγχρονου ελληνικού τένις –Οικονομίδης,Ροβάς,Μοσχούτης,Αλεξίου,Γιακούμποβιτς,Αγγελίνος,Γεμουχίδης,Μίκος,Ζαχαριάδου,Παπαδάκη κ.α..

Από το 2002 Ιδρυτής και Υπεύθυνος για το πρόγραμμα όλων των τμημάτων της Andrei Dirzu Tennis Academy που δραστηριοποιείται στο Marousi Tennis Cub. Λειτουργούν ολιγομελή τμήματα και στα τέσσερα επίπεδα εκπαίδευσης (μίνι τέννις – εκμάθηση – προαγωνιστικό – αγωνιστικό) για παιδιά και ενήλικες.

 

 

FullSizeRender (1)

ΑΝΤΡΕΪ ΝΤΙΡΖΟΥ JUNIOR γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου του 1987 στο Βουκουρέστι.

Η πρώτη του επαφή με το άθλημα έγινε σε ηλικία 3 ετών. Το 2005 αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στα διπλά. Στην Ελλάδα κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία των juniors (16 ετών). Απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας, με προσανατολισμό το τένις, ασχολείται με την προπονητική από το 2008 υπό την καθοδήγηση του πατέρα του. Ως προπονητής έχει κατακτήσει την 2η θέση στους Πανελλήνιους αγώνες.

 

 

IMG_4443

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ γεννημένος στις 8 Οκτωβρίου 1970.

Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα το τένις. Εξειδικεύεται σε προγράμματα προσχολικής φυσικής αγωγής και εκμάθησης mini tennis. Συμμετοχή σε πλειάδα επιμορφωτικών – εκπαιδευτικών σεμιναρίων με θέμα το νηπιακό τένις. Προπονητής σε αθλητικούς συλλόγους από το 1993.

 

 

AΡΙΑΔΝΗ  ΝΤΙΡΖΟΥ

Απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα στο τένις και την ειδική φυσική αγωγή. Έχει ξεκινήσει την προπονητική της καριέρα από το 2016 όταν αποφοίτησε, και έχει γίνει ήδη βασικό στέλεχος στην ομάδα μας, αφού με τις εξειδικευμένες γνώσεις της αλλά και την ξεχωριστή προσωπικότητα που διαθέτει, κάνει θαύματα ακόμα και στους πιο “δύσκολους” και απαιτητικούς αθλητές, ηλικίας 4,5 – 10 ετών.

 

ΡΩΜΑΝΟΣ ΜΙΚΟΣ

Ξεκίνησε ως αθλητής του Αντρέι Ντίρζου σε ηλικία 5 ετών και από τότε ασχολήθηκε με το τένις και το ποδόσφαιρο, με πολλές διακρίσεις και στα δύο αθλήματα. Μέλος του αθλητικού μας συλλόγου Α.Σ. Ακρόπολις, πάντα υπό την επίβλεψη και σε συνεργασία με τον Αντρέι Ντίρζου, προπονεί ως sparring partner την αγωνιστική μας ομάδα και συμμετέχει ενεργά στις προπονήσεις των αθλητών της Ακαδημίας μας.