Παιδικά Πάρτυ

Όλες οι δραστηριότητες γίνονται σε εξωτερικό χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο, λαμβάνοντας υπ’ όψη όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις που ορίζονται από το νόμο για τον Covid -19.

Επιλέξτε τί πάρτυ θέλετε να κάνετε

Όταν σκέφτεστε διασκέδαση, ψυχαγωγία, χαμογελαστά πρόσωπα, ασφάλεια, καλό φαγητό, όμορφο περιβάλλον, φροντίδα και αξέχαστες στιγμές, το πιθανότερο είναι να σκέφτεστε τα πάρτυ στο Marousi Tennis Club!

Sport Parties

Athletic Games – Fun in the Sun

Ηλικίες: 5-95

Oμαδικά παιχνίδια δράσης, ταχύτητας, ευστοχίας, ισορροπίας, συνεργασίας, επιτηδειότητας και αντίληψης που ψυχαγωγούν τα παιδιά και αναπτύσσουν τις ικανότητές τους. Τα Sports Parties περιλαμβάνουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλευ, ράγκμπι κολύμβηση (το καλοκαίρι), και ολυμπιακά αθλήματα. Επίσης, σε στίβο διαμορφωμένο ανάλογα με την ηλικία των καλεσμένων οργανώνονται από τους κατάλληλους προπονητές  ομαδικά και αθλητικά παιχνίδια.

Pool Parties

Cool in the Pool

Ηλικίες: 5-95

Πισίνα, ήλιος και αστεία παιχνίδια με σκοπό… τη διασκέδαση!!! Ελάτε να παίξουμε μαζί και να διασκεδάσουμε έτσι όπως μόνο εμείς μπορούμε! Δύο ανιματέρ και 200 παιχνίδια για να επιλέξουμε, είναι τα συστατικά της επιτυχίας! Βάλτε τα μαγιώ σας, σας περιμένουμε!

 

Bebe
Party

Athletic Games – Fun in the Sun

Ηλικίες: 3-6

Μουσική, παραμύθια, μπαλόνια, πρωτότυπες κατασκευές, face painting, ταχυδακτυλουργικά, κωμικά κόλπα (μπαλάκια, κρίκοι, κορίνες, κορδέλες κλπ) αλλά και πρωτότυπα ομαδικά παιχνίδια όπου, σε όλα, οι μικροί μας φίλοι είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές! Στο τέλος όλοι μαζί θα φτιάξουμε το δώρο μας! 

Our Gallery