Οι Προπονητές μας

Dirzu Tennis Academy

Οι προπονητές μας

Andrei Dirzu Sr

Head Coach

Διεθνούς φήμης παίκτης.Πρωταθλητής Ρουμανίας πάνω από 23 φορές, βαλκανιονίκης για 12 συνεχόμενες φορές.Από το 1989 ασχολήθηκε με την προπονητική στη θέση του τεχνικού διευθυντή εθνικών ομάδων. Επί σειρά ετών ομοσπονδιακός προπονητής της Ελληνικής Εθνικής ομάδας τένις.

Andrei Dirzu Jr

Coach

Η πρώτη του επαφή με το άθλημα έγινε σε Το 2005 αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στα διπλά. Στην Ελλάδα κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία των juniors (16 ετών). Απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας, ασχολείται με την προπονητική από το 2008. Ως προπονητής έχει κατακτήσει την 2η θέση στους Πανελλήνιους αγώνες.

Κωνσταντινος Μικος

Coach

Νο 3 στην Ευρώπη στην ηλικία των 16, μέλος της ομάδας DAVIS CUP, επί σειρά ετών, ATP Player έχει παίξει σε παγκόσμιο επίπεδο (highest ranking 933), Αθλητής του A. Dirzu από 7 ετών

Ρωμανος Μικος

Coach

Ξεκίνησε ως αθλητής του A. Dirzu σε ηλικία 5 ετών και από τότε ασχολήθηκε με το τένις και το ποδόσφαιρο, με πολλές διακρίσεις και στα δύο αθλήματα. Μέλος του αθλητικού μας συλλόγου Α.Σ. Ακρόπολις, πάντα υπό την επίβλεψη και σε συνεργασία με τον Αντρέι Ντίρζου, προπονεί ως sparring partner την αγωνιστική μας ομάδα και συμμετέχει ενεργά στις προπονήσεις των αθλητών της Ακαδημίας μας.