Εγκαταστάσεις

Marousi Tennis Club

Γήπεδα Tennis

Στο Marousi Tennis Club έχουμε ως στόχο όχι μόνο να διδάξουμε το άθλημα άλλα να δημιουργήσουμε παράδοση στο tennis. Πιστεύουμε πολύ στο ταλέντο των Ελλήνων αθλητών. Διδάσκουμε άμιλλα και σωστό ανταγωνισμό.

Marousi Tennis Club

Πισίνα

Η πισίνα αλλά και ο πολύ όμορφος περιβάλλων χώρος αποτελούν ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις αλλά και για παιδικά πάρτυ και κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις. Έχει φιλοξενήσει κατ’επανάληψη άκρως διασκεδαστικά παιδικά πάρτυ αλλά και ρομαντικές και πολύ ιδιαίτερες δεξιώσεις βαπτίσεων, που έχουν αφήσει σε όλους τους καλεσμένους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Marousi Padel Club

Γήπεδα Padel

Marousi Tennis Club

Club House

To ευρύχωρο σαλόνι του Club House μας, φιλοξενεί τους αθλητές και τους συνοδούς τους, τα μέλη του club αλλά και όλους τους φίλους που θέλουν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους σε ένα όμορφο και προσεγμένο περιβάλλον με φόντο τα γήπεδα του τένις και την πισίνα. Επίσης διαθέτει κλειστό χώρο γυμναστηρίου που εκτός από μαθήματα personal training και προθέρμανσης των μαθητών του συλλόγου μας, οργανώνονται και παιδικά πάρτυ σε περίπτωση που ο καιρός δεν επιτρέπει την αξιοποίηση των εξωτερικών εγκαταστάσεων.